Wie zijn wij?


Welkom > Welkom

Rusthuizen Plus adviseert en begeleidt mensen bij de keuze voor een woonzorgvoorziening. Sinds 2005 ondersteunen wij ouderen gratis bij het zoeken naar een woonzorgcentrum of naar thuiszorg.

 

Dankzij ons gegevensbestand met meer dan 200 woonzorginstellingen in België kunnen wij u snel meer vertellen over de beschikbaarheid en het niveau van dienstverlening van elke locatie.

Met onze dienst “Monitor Wet- en Regelgeving” volgen wij alle wijzigingen in de wet- en regelgeving met betrekking tot financiële hulp, ouderen en woonzorgcentra. Daarnaast volgen we veranderingen in het woonzorglandschap op de voet.

Al meer dan 14 jaar bieden we families een complete en efficiënte dienstverlening:

  • Persoonlijke begeleiding door onze adviseurs gerontologie

  • Een gegevensbestand van de woonzorginstellingen in het hele land

  • Actuele informatie over de beschikbaarheid van woonzorg

  • Hulp bij het uitwerken van uw budget

 

Rusthuizen Plus biedt families niet alleen een complete waaier aan diensten, maar bovenal menselijke betrokkenheid: adviseurs die luisteren en die families persoonlijk ondersteunen bij het nemen van stappen die niet altijd even makkelijk zijn. Onze adviseurs zijn toegewijde experts die families graag willen helpen bij het zoeken naar een woonzorgcentrum of een assistentiewoning. Zij worden regelmatig bijgeschoold om families zo goed mogelijk te ondersteunen. Omwille van de kwaliteit is het altijd dezelfde adviseur die u bij uw zoektocht begeleidt.

600.000 families hebben al gebruikgemaakt van onze diensten. Neem ook contact op met één van onze adviseurs via telefoonnummer: 02 318 13 95.

 

 

 

 

 

 

Heeft u een rusthuis nodig voor uzelf of uw dierbare?

Welke vorm van woonzorg zoekt u ?
In welke provincie ?
Hoe snel wenst u woonzorg ?
Contactgegevens om informatie over uw selectie te ontvangen :

Verklaring Franse gegevensbeschermingsautoriteit (CNIL) nr. 141035

Verklaring Franse gegevensbeschermingsautoriteit (CNIL) nr. 141035 | Privacybeleid | Gebruiksvoorwaarden

Vind woonzorg voor ouderen