Onze adviseurs


Welkom > Welkom

Onze adviseurs staan voor u klaar om u te helpen de complexe woonzorgsector te doorgronden. Zij helpen snel en gratis om een woonzorgcentrum te vinden dat aansluit op uw behoeften: urgentie, gezondheidstoestand, geografische ligging, comfort, budget ...  

 

De adviseurs van Rusthuizen Plus helpen u gratis bij het zoeken naar een zorginstelling voor senioren, of het nu gaat om een ​​woonzorgcentrum, een assistentiewoning of een centrum voor dagverzorging. Onze adviseurs zijn gespecialiseerd in gerontologie en kunnen uw vragen over het verlies van zelfstandigheid en veel ouderdomskwesties beantwoorden.

Om u zo goed mogelijk te helpen bij uw keuze, beschikken onze adviseurs over een gegevensbestand van woonzorginstellingen in heel België. Ze hebben realtime toegang tot informatie zoals locaties bij u in de buurt, de tarieven, het niveau van afhankelijkheid waarvoor de instelling zorg biedt en de beschikbare plaatsen. 

Vanaf uw eerste telefoontje kunt u bij ons rekenen op eersteklas dienstverlening door een persoonlijke adviseur die u van A tot Z begeleidt. 

De adviseurs van Rusthuizen Plus zijn vriendelijk, beschikbaar en bieden een luisterend oor. Neem contact met hen op via telefoonnummer: 02 318 13 95

 

Welke vorm van woonzorg zoekt u ?
In welke provincie ?
Hoe snel wenst u woonzorg ?
Contactgegevens om informatie over uw selectie te ontvangen :

Verklaring Franse gegevensbeschermingsautoriteit (CNIL) nr. 141035

Verklaring Franse gegevensbeschermingsautoriteit (CNIL) nr. 141035 | Privacybeleid | Gebruiksvoorwaarden

Vind woonzorg voor ouderen